Temperaturile scăzute de afară, vinul cald și pătura moale transformă atmosfera de sărbători din casă într-una romantică. De aceea, diverse cupluri reaprind flacăra pasiunii când afară ninge continuu.

Totuși, unele persoane în decembrie, fiind luna speranței și a bucuriei, încearcă să aibă un copil, ceea ce este minunat! Noi le dorim succes cuplurilor care încearcă să devină părinți.

Recent, anumiți experiți medicali au aflat că există anumite diferențe între bebelușii concepuți în ultima lună din an și restul. Așa că dacă ai devenit mămică acum sau vrei să devii, iată ce trebuie să știi despre copilașul tău.

Copiii concepuți în decembrie, mai sănătoși decât restul

Specialiștii medicali au analizat aproximativ 270.000 de femei însărcinate, iar rezultatele obținute în laborator au fost surprinzătoare. Experții sanitari au descoperit că femeile care au conceput un bebeluș în decembrie au șanse mari să nască un copil sănătos comparativ cu restul femeilor.

Conform informațiilor medicale, vara și toamna, perioade ce corespund ultimelor săptămâni de sarcină concepută în decembrie, sunt mai abundente în lumină solară și vitamina D. Aceste elemente fiind vitale pentru sănătatea oaselor bebelușilor.

De asemenea, am pregătit și o listă cu detaliile speciale ale oamenilor născuți în decembrie.

Ce se spune despre persoanele născute în decembrie

Conform goodhousekeeping.com, oamenii care s-au născut în decembrie au șanse mari de a trăi o viață îndelungată. De asemenea, se spune că elevii născuți în decembrie iau ușor note mari la școală.

În plus, oamenii care își sărbătoresc ziua de naștere în decembrie au abilități de învingători, medaliile de aur fiind atrase de ei ca de un magnet. Conform Jurnalului Internațional de Medicină Sportivă, oamenii născuți iarna au capacități atletice naturale, jocurile olimpice demonstrând acest lucru. De exemplu: Fierce Five, Mckayla Maroney și Gabby Douglas s-au născut în decembrie.

Dacă aruncăm o privire asupra showbiz-ului internațional, constatăm că o mulțime de vedete îndrăgite s-au născut în decembrie.

Celebrități născute în decembrie

Lista celebrităților internaționale care s-au născut în decembrie cuprinde aproape toate domeniile artistice și nu numai.

– Mitzura Arghezi

– Rodica Negrea

– Gabriela Lazarescu

– Ilham Aliyev

– Vanessa Paradis

– Hu Jintao

– Mitică Popescu

– Mihai Dinvale

– Carmen Plesea

– Mircea Diaconu

– Gustave Flaubert

– Gabriel Corrado

– Fred Freed

– Dumitru Bagdasar

– Kim Basinger

– Jojo

– Ion Toma

– Gabi Popescu

– Marian Ralea

– Alina Vacariu

– Debbie Rowe