Banca Comercială Română (BCR) va plăti pe 30 noiembrie dobânda aferentă ultimului cupon pentru obligaţiunile emise de pe piaţa internă de capital în urmă cu trei ani, respectiv în 2006.

De asemenea, banca anunţă plata către investitori a sumei de 242.827.800 lei reprezentând valoarea de răscumpărare a obligaţiuniulor emise.

Obligaţiunile corporative emise de către BCR beneficiază de o dobândă fixă de 7,25% pe an. Ca urmare, dobânda calculată pentru perioada celui de al şaselea cupon, respectiv 28 mai – 27 nov. este în valoare de 3,65 lei pe acţiune, se precizează într-un comunicat al băncii.

Plata dobânzii va fi efectuată pentru toţi deţinătorii de obligaţiuni înregistraţi în registrul deţinătorilor de obligaţiuni la data de referinţă care este, pentru acest cupon, de 24.11. 2009.

„Sumele neridicate în perioada de plată vor fi achitate ulterior la solicitarea scrisă transmisă către bancă până la prescrierea acestora conform legislaţiei în vigoare”, se spune, de asemenea, în documentul menţionat.

Te-ar putea interesa și: