Într-un an în care BCR Leasing dorește să ofere clienților, partenerilor, angajaților și publicului larg experiența unică a raliului, promoția START RALIU vine cu o dobândă specială de 7,9% ce va permite clienților BCR Leasing să își depășească în viteză așteptările. În plus, CASCO-ul GRATUIT timp de 6 luni și RCA-ul redus cu până la 25% le va conferi acestora o mai mare siguranță în business.
 
“Ne dorim ca promoția START RALIU să îi ajute pe clienții noștri să își conducă afacerile direct spre podium, într-un an în care compania noastră demonstrează că valorizează dinamismul, atitudinea activă și competitivitatea”, declară Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing.
Persoanele și firmele interesate de promoția START RALIU pot solicita informații suplimentare, consiliere și simulări de calcul al ratelor, la numărul de telefon: 0372 178 800 sau pe mail, la adresa: vanzari@bcr-leasing.ro, precum şi in agenţiile BCR LEASING IFN din toată ţara.
BCR Leasing este prima companie de leasing care în anul 2012 susține în calitate de partener principal o echipă de raliuri, dând și numele acestei echipe, alcătuită din consacrații piloți: Valentin Porcişteanu, Edwin Keleti și Alex Filip.