‘De asemenea, BCR oferă asigurarea gratuită pe întreaga perioadă de finanţare pentru casa achiziţionată, lucru care reprezintă un avantaj important întrucât reduce cheltuielile totale ale clientului’, a declarat Ioana Mihai, Sef Departament Credite Garantate, BCR.

Astfel, pentru un împrumut în valoare de 45.000 euro, acordat unui client care virează salariul la BCR, rata lunară de plată este de 278 euro pe o perioadă de 30 ani, DAE 6,50%, valoare totală de rambursat – 100.340,90 euro.

De asemenea, clienţii care aleg să vireze salariul într-un cont BCR, vor beneficia de costurile aplicabile clienţilor care deja încasează veniturile într-un cont BCR.

Totodată, clienţii care nu şi-au găsit încă locuinţa pe care doresc să o cumpere pot beneficia de oferta promoţională având la dispoziţie 90 de zile în care să aducă la bancă documentele de proprietate ale locuinţei.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 miliarde euro). Aceasta oferă o gamă completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 668 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori.