Cătălin Măruţă nu are nicio şansă în faţa concurenţei. La nivel naţional, PRO TV pierde în fiecare zi, în intervalul 15.00-17.00, fără drept de apel, în faţa celor de la Kanal D şi Antena 1. Nu a fost o excepţie nici miercuri după-amiază, când emisiunea La Măruţă nu a avut absolut nicio şansă în faţa concurenţei.

Bătaie cruntă încasată de Cătălin Măruţă

La ora 15.00, a început pe PRO TV emisiunea La Măruţă. Antena 1 a continuat cu a doua oră din Poveşti de familie, iar pe Kanal D a început Teo Show. Chiar de pe primele sloturi de audienţă ale orei la nivel naţional s-a văzut faptul că Măruţă nu are nicio şansă.

Conform cifrelor consultate de către capital.ro pe prima jumătate de oră, Teo Show a fost lider de audienţă, urmat de programul Antenei 1. Cătălin Măruţă a fost abia pe locul al treilea, la nivel naţional. Trendul descrescător a continuat pentru Cătălin Măruţă. Antena 1 cu poveşti de familie şi-a adjudecat intervalul 15.30-16.00, iar Teo Show a coborât pe locul secundă. Măruţă a fost tot al treilea.

Observatorul Antenei 1, audienţe mari

De la ora 16.00, a început pe Antena 1 Observatorul amiezii care s-a menţinut în topul audienţelor la nivel naţional, alături de Teo Show. Cele două producţii de la Antena 1 şi PRO TV au fost aproape la egalitate ca cifre, cu un plus pentru fiecare pe fiecare slot de audienţă. Astfel, Cătălin Măruţă nu a avut, din nou, nicio şansă în faţa concurenţei. A terminat şi a doua oră de emisiune abia pe locul al treilea, la nivel naţional.