Cătălin Măruţă continuă să aibă mari probleme la capitolul audienţe. Este depăşit net de către toţi adversarii celor de la PRO TV. Kanal D şi Antena 1 sunt constant peste emisiunea La Măruţă aproape în fiecare zi. Nici prima zi a acestei săptămâni nu a făcut excepţie.

Umilinţă totală pentru Cătălin Măruţă

A fost o nouă lovitură totală pentru Cătălin Măruţă şi emisiunea sa de la PRO TV. Chiar de la începutul acesteia, ora 15.00, Teo Show de la Kanal D a fost lider de audienţă. Producţia Antenei 1, Poveşti de familie, a fost abia a treia, în a doua oră de difuzare.

Pe toată durata orei 15.00, Teo Show de la Kanal D a avut cifre foarte bune de audienţă la nivel naţional. Kanal D a avut constant 3 rating sau peste 3, la distanţă de Cătălin Măruţă care nu a reuşit mai mult de 2,8, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro. Mai mult, Poveşti de viaţă a fost la un pas chiar de a-l depăşi pe Cătălin Măruţă.

Observatorul Antenei 1 a depăşit PRO TV şi Kanal D 

De la ora 16.00, Cătălin Măruţă şi PRO TV au scăzut şi mai mult. Pe Antena 1 a început Observatorul amiezii care nu a dat absolut nicio şansă concurenţei. A depăşit până şi Teo Show de la Kanal D. Aşadar, Observatorul amiezii de la Antena 1 nu a dat absolut nicio şansă concurenţei.

Antena 1 a avut audienţe de peste 3 şi aproape de 4 pe toate cele patru sferturi de oră, la mare distanţă de Kanal D şi Teo Show. Emisiunea lui Teo Trandafir nu a mai reuşit cifre de 3 pe toată durata orei, dar cu un rating constant de peste 2,6 şi-a asigurat fără probleme locul secund.

Cele mai mari bătăi de cap le-a avut PRO TV cu emisiunea La Măruţă. Aceasta abia a prins podiumul cu audienţe care abia au depăşit cifra 2 pe toate sloturile orei. Astfel, Cătălin Măruţă a trebuit să se mulţumească abia cu locul al treilea.