Cătălin Măruţă pierde pe bandă rulantă. Nici miercuri după-amiază nu a avut absolut nicio şansă în bătălia audienţelor contra celor de la Kanal D şi Antena 1. A pierdut fără drept de apel în disputa cu Teo Show sau Mireasa de la Antena 1.

Lovitură cruntă pentru Cătălin Măruţă

Cifrele de audienţă, la nivel naţional, au fost nemiloase pentru Cătălin Măruţă. Emisiunea La Măruţă nu a avut nicio şansă în faţa adversarilor de la Kanal D şi Antena 1, conform cifrelor consultate de către capital.ro. A fost o înfrângere dureroasă pe toate sferturile de oră între 15.00 şi 17.00.

Chiar la începutul orei 15.00, pe primul slot al orei, Kanal D cu Teo Show a fost lider de audienţă, cu 3,2 puncte de rating. La mică distanţă, pe locul secund s-a situat emisiunea Mireasa, de la Antena 1. La Măruţă de la PRO TV a prins abia locul al treilea.

Acest trend s-a manifestat însă pe toată durata orei 15.00. Emisiunea La Măruţă de la PRO TV nu a avut absolut nicio şansă în faţa adversarilor. Pe celelalte trei sloturi ale orei, Kanal D cu Teo Show s-a menţinut la cifre de audienţă de peste 3 şi şi-a menţinut primul loc şi în intervalul 15.15-15.45. Ultimul slot al orei a aparţinut însă emisiunii Mireasa de la Antena 1. La Măruţă a fost la mare distanţă, abia a reuşit să depăşească cifra 2 la rating.

Observatorul Antenei 1 a depăşit şi Teo Show

De la ora 16.00, pe Antena 1 a început Observatorul amiezii, iar emisiunea Teo Show de pe Kanal D şi La Măruţă de pe PRO TV au continuat cu a doua oră de emisie. La capitolul audienţe, Observatorul a venit tare din urmă şi i-a făcut concurenţă clară lui Teo Show.

Astfel, teo Show a reuşit să-şi adjudece doar primul slot de audienţă al orei 15.00. În rest, lider de audienţă la nivel naţional pe toată durata orei 16.00 a fost Observatorul Antenei 1. La Măruţă de la PRO TV şi-a continuat trendul, cu audienţe de puţin peste 2 la nivel naţional şi a terminat abia pe locul al treilea, sub marii rivali de la Antena 1 şi Kanal D.