Update:

Poliţiştii au intervenit şi au identificat 18 persoane, care au fost implicate în cauză.

”Cele 18 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru a fi audiate în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.
Cercetările se desfăşoară sub coordonarea unităţii de parchet competente, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie legală”, a transmis IPJ Braşov.

Poliţiştii fac cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Știre inițială:

Se pare că Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin 112 că în Săcele are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane.

Scandalul, pornit de la o beție

În urma informației primite, au intervenit ehipaje formate din polițiști și jandarmi, acestea reușind să aplaneze conflictul. Până în prezent nu se cunoaște motivul pentru care a început bătaia, însă, potrivit surselor locale, cei implicați consumaseră alcool.

„Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Nadia Olaru.