BAC 2019. BAREM EDU.RO. Cum se rezolvau subiectele la istorie

VEZI BAREMELE AICI!

Variantă istorie Bac 2019

Barem Istorie Bac 2019

 

Barem istorie 2019 potrivit edu ro. Cum trebuiau rezolvate exerciţiile la istorie de la Bacalaureat

Edu.ro va publica datele oficiale începând cu ora 15.00.

Potrivit Ministerului Educaţiei Naţionale, pentru susţinerea probelor scrise s-au înscris 136.087 de candidaţi din toate promoţiile, 116.316 candidaţi din promoţia curentă, respectiv 19.771 din promoţiile anterioare.

Subiectele și BAREMUL la istorie la Bacalaureat 2019 vor fi disponibile pe capital.ro după ce vor fi comunicate de Ministerul Educației pe subiecte.edu.ro.

Barem istorie 2019 potrivit edu ro. Cum trebuiau rezolvate exerciţiile la istorie de la Bacalaureat

Primele rezultate vor fi afişate pe 8 iulie (ora 12,00), în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12,00 – 16,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 13 iulie.

Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul orar 7,30 – 8,30, pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.

Barem istorie 2019 potrivit edu ro. Cum trebuiau rezolvate exerciţiile la istorie de la Bacalaureat

În acelaşi timp, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul. Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise.

Drept consecinţă, nu vor mai putea participa la probele următoare şi vor fi lipsiţi de posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile viitoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. De asemenea, aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului, informează MEN.

Barem istorie 2019 potrivit edu ro. Cum trebuiau rezolvate exerciţiile la istorie de la Bacalaureat

Pentru a fi declarat promovat un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale; susţinerea tuturor probelor scrise şi obţinerea notei 5 la fiecare dintre acestea; obţinerea mediei 6 cel puţin, la probele scrise.

Barem matematică 2019 potrivit edu ro. Cum trebuiau rezolvate exerciţiile la matematică de miercuri de la Bac Capital.ro. va publica subiectele la matematică la BAC 2019, precum și baremul de corectare imediat ce acestea vor fi disponibile.