Produsul se adresează unei categorii extinse de clienţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 75 de ani, iar încheierea contractului nu este condiţionată de o evaluare medicală prealabilă. Produsul poate fi achiziţionat pe o perioadă limitată, între 15 mai şi 21 iunie 2013, iar durata contractului de asigurare este de un an, începând din 28 iunie 2013.

Asigurarea unit-linked “Perspective pentru Banii Tăi” acoperă decesul din accident al titularului, suma asigurată fiind egală cu suma investită de acesta, dar nu mai mare de 20.000 de lei. În acest caz, despăgubirea acordată beneficiarului constă în suma asigurată, la care se adaugă valoarea contului. Dacă decesul are o altă cauza, despăgubirea este reprezentată de valoarea contului.

Performanţa produsului se calculează pe baza evoluţiei indicelui Eurostoxx 50, care cuprinde 50 de companii, din domenii de activitate diferite, din următoarele ţări europene: Franţa, Germania, Spania, Italia, Olanda, Belgia, Irlanda, Luxemburg. La maturitatea contractului, clientul marchează un profit de 10%, dacă indexul este egal sau mai mare decât nivelul său de la începutul contractului, sau 95% din prima netă investită, dacă indexul este mai mic decât acest nivel. Un avantaj suplimentar pentru clienţi este evaluarea zilnică a unităţii de fond, informaţie actualizată zilnic pe site-ul Eurolife ERB.

 Contractul are avantajul de a putea fi încheiat pe o perioadă scurtă, de un an. Prima minimă de asigurare este de 2.000 de lei. “Produsul este avantajos şi în ceea ce priveşte comisioanele percepute, respectiv costul asigurării, care este de 1,25% din suma plătită de client. Un avantaj important este deductibilitatea fiscală, având în vedere că veniturile rezultate din produsele de asigurare nu se impozitează”, declară Anita Niţulescu, director general al Eurolife ERB.

 

 

Bancpost este o bancă universală de Top 10, cu o prezenţă de 22 de ani în România şi peste 1 milion de clienţi corporativi, de retail şi instituţionali pentru care oferă o gamă variată de soluţii financiar-bancare eficiente şi de încredere. Bancpost este totodată unul dintre liderii pieţei locale de carduri şi a dezvoltat reţele extinse de peste 570 ATM-uri, 8.100 POS-uri şi 260 APS-uri care oferă accesul comod şi permanent la serviciile Băncii. Bancpost este partenerul exclusiv în România al American Express® în ceea ce priveşte emiterea şi acceptarea cardurilor de credit şi este totodată reprezentant Visa şi MasterCard. Bancpost a fost recunoscută de “VISA Forum România” drept “Credit Card Visa Champion” pentru cea mai rapidă creştere netă a portofoliului de carduri de credit Visa pe piaţa bancară din România în 2012.

Eurolife ERB Asigurări de Viaţă este societatea de asigurări a Grupului Eurobank în România, cu operaţiuni din 2007 şi prime brute subscrise în 2012 de 14.895.650 lei.