Clienţii care accesează Unul din pachetele tranzacţionale Artizan, Maestru sau Expert primesc un cupon gratuit de promovare Google Ad Words în valoare de 275 Euro. Cuponul cuprinde consultanţă în crearea conceptului şi implementarea campaniei de publicitate, propuneri de cuvinte cheie şi anunţuri, click-uri pe sistemul Google, monitorizare pe durata a 30 de zile a evoluţiei campaniei şi ajustarea acesteia în vederea atingerii obiectivelor în materie de număr de clickuri, număr de afişări şi click-through-rate.
Alexandra Predeanu, Director General Adjunct al ICAP România (furnizorul soluţiei de promovare Google AdWords) este de părere că “implicarea băncilor în dezvoltarea afacerii clienţilor nu numai prin intermediul produselor şi serviciilor specifice denotă în primul rând angajament pentru afacerea clienţilor. Marketingul este extrem de important, mai ales în această perioadă dificilă, când resursele pe care o companie le poate aloca acestei activităţi sunt la un nivel extrem de scăzut”.
Predeanu a subliniat în continuare că “soluţia furnizată de Bancpost şi ICAP România prin intermediul campaniilor Google AdWords face ca numărul întreprinderilor mici şi persoanelor fizice autorizate care încep să cunoască metodele de implementare a marketingului cu rezultate la costuri mici să crească şi să atingă o masă critică, spre beneficiul lor şi al economiei în general. Şi acesta este doar începutul, ICAP România va continua să sprijine companiile participante în această acţiune, cu acordul lor, prin dezvoltarea strategiei de online marketing”.