Gheorghe Piperea a anunțat, pe pagina sa de socializare, că protestează împotriva menținerii lui Isărescu în fruntea BNR.

„Protestez public contra re-desemnarii ca guvernator al BNR a lui “Manole” Isarescu, dar mai ales, protestez contra modului ocult in care se face re-selectarea sa, plus “selectia” oamenilor agreati de (ne)maria sa, faraonul, pentru consiliul “sãu” de administratie.

Pentru orice post de manager al unei institutii publice sau societati de stat se face un proces de selectie. Nu si pentru postul etern rezervat lui “Manole”. Si nici pentru camarila sa, bine selectata, pã algoritm, de putere si “opozitie”.

Este penibil din punctul de vedere al oricarui set de reguli de guvernare corporatista sau de management al functiei publice sa rezervi conducerea unei organizatii esentiale a unui stat unui singur ins si cascioarelor si camarilelor crescute ca ciupercile in jurul zisului ins. BCE, OECD, FMI, BM, CE, ar trebui sa intre in pamant de rusine pentru ca permit asa ceva.

Debitorii captivi la banci si opozantii “ciumei rosii” ar trebui sa se felicite ca, intr-adevar, au “rapus” puterea lui Dragnia (not).

Legile si hotaririle judecatoresti defavorabile consumatorilor vor ramane asa cum sunt. Ceea ce se si planificase, deja”, a comentat acesta. 

Trebuie amintit că Liviu Dragnea și-a declarat, intrase chiar înainte de a fi condamnat, într-un război deschis cu Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu iar mai multe voci susțineau că PSD ar fi pregătit debarcarea acestuia din fruntea Băncii Naționale.