Cererea a fost depusă la Tribunalul Bucureşti pe data de 23 iunie şi are ca termen de judecată 2 noiembrie.
Firma de avocatură a asistat Avrig 35 la vânzarea unei părţi a proiectului Iris Shopping Center din Piteşti către sud-africanii de la New Europe Property Investments (NEPI) în martie anul trecut.
NEPI a achiziţionat o parte din centrul comercial piteştean pentru suma de 20,94 mil. euro, una dintre cele mai importante tranzacţii din criză.
Grupul Avrig 35 a fost înfiinţat în 1999 de omul de afaceri Alexander Hergan (foto), unul dintre cei mai discreţi investitori români în imobiliare, şi numără circa 80 de firme. Compania deţine peste 100 de loturi de teren nedezvoltate în toată ţara. Hergan s-a retras anul trecut de la conducerea grupului şi a rămas doar acţionar minoritar. Compania a reuşit să încheie o serie de tranzacţii importante, prin care a vândut active în valoare cumulată de circa 330 mil. euro.
Cel mai important proiect dezvoltat este Charles de Gaulle Plaza, care a fost cumpărat, în 2006, de fondul de investiţii Accesion Fund, pentru 85 mil. euro. În 2007, reprezentanţii Avrig 35 au anunţat că deţin 17 proiecte în curs de derulare, valoarea estimativă a investiţiilor fiind de peste 500 mil. euro.