Grupul de asigurari, economii si investitii, va infiinta o noua divizie de investitii, Aviva Global Investors, care va avea ca obiect de activitate administrarea activelor la nivel global.

 

Astfel, in luna iulie Aviva Grup a anuntat numirea lui Alain Dromer ca director general al diviziei sale de investitii – Aviva Global Investors and Morley. Alain va raporta directorului general al grupului Aviva, Andrew Moss, si va face parte din comitetul executiv al grupului. Alain are experienta in managementul administrarii activelor. Anterior, a ocupat pozitia de director de investitii al grupului HSBC. El va prelua noua pozitie incepand cu 3 septembrie 2007.

 

Grupul Aviva este cel mai mare asigurator din Marea Britanie si unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din lume. Grupul are 535 miliarde de euro active in administrare, care reprezinta banii celor peste 40 de milioane de clienti din intreaga lume. In Romania, Aviva are peste 430.000 de clienti si agentii si centre de dezvoltare in 23 de orase.

 

Sursa: Capital