Frameworks Srl, compania care comercializează o gamă variată de mobilier industrial și comercial, pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de rafturi metalice, care sunt foarte versatile și ușor de instalat, fie că aveți experiență cu privire la montarea unor astfel de rafturi sau nu.

Investind o anumită sumă de bani în sisteme de rafturi metalice rezistente pe termen lung, aveți șansa de a folosi niște rafturi pe o perioadă lungă de timp. Rafturile oferite de Frameworks Srl au calitate certificată, sunt foarte durabile și sunt o soluție convenabilă pentru oricine. Gama oferită de această companie include:

În această gamă de rafturi există mai multe opțiuni de rafturi, care vă dau posibilitatea să organizați spațiul comercial așa cum doriți. De asemenea, vă oferă și mai multe opțiune de stocare a mărfurilor pentru a alege varianta care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Pe rafturionline.ro veți găsi rafturi fabricate din tablă de oțel de 0.8mm, cu ranforsare dublă, vopsită în câmp electrostatic. Fiecare poliță a raftului este construită cu ranforsare dublă pentru a rezista cu succes la diferite greutăți.

Întrebuințări ale rafturilor metalice

Pe rafturionline.ro veți găsi sisteme de rafturi metalice care nu fac rabat la calitate. Sistemele de rafturi  metalice de tip comercial oferite de Frameworks Srl pot fi folosite în  supermarket-uri, pet shop-uri, magazine de unelte pentru întreținere și reparație, centre auto, magazine universale, magazine cu sistem cash & carry, magazine cu produse reduse și puncte de vânzare.

Indiferent de ce tip de magazin aveți, fie că este de cartier, fie că este supermarket, nu vă puteți desfășura activitatea fără rafturi. Rafturile se găsesc în orice fel de magazin. Prin urmare, aveți nevoie de sisteme de rafturi de cea mai bună calitate, iar cele pe care le găsiți pe rafturionline.ro, reprezintă soluția perfectă pentru dvs.

 

 

 

Avantajele ale rafturilor metalice oferite de Frameworks Srl

Există multe avantaje ale rafturilor din oțel. Oțelul este un amestec de mai multe metale, de aceea oferă o rezistență maximă produsele fabricate din el. Majoritatea oțelului este făcut cu fier. Oțelul este mai greu și mai puternic decât fierul, totuși oțelul este adesea aliaj de fier cu un conținut de carbon cu o greutate cuprinsă între 0,02% și 1,7%.

Oțelul este folosit în întreaga lume de foarte mulți ani. Datorită longevității și versatilității sale, oțelul este cel mai utilizat material utilizat pentru mobilier și sisteme de depozitare. Multe persoane aleg să utilizeze produse din oțel la locului de muncă deoarece oferă stabilitate, durabilitate și fiabilitate față de alte metale și materiale.

Rafturi metalice de depozitare

Frameworks Srl pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de rafturi depozitare. Intrând pe rafturionline.ro, veți găsi rafturi industriale pentru paleți, rafturi cu polițe pentru depozitare ușoară, rafturi depozitare Midirack cu polițe, rafturi de depozitare Eco Rack.

Rafturile de depozitare pentru marfă paletizată dispun de stâlpi de profil omega, fixați între ei prin înșurubare cu ajutorul unor contravânturi de profil C, cu scopul de a susține greutăți de peste 9000 kg.

Rafturi metalice pentru magazin

În categoria rafturilor pentru magazin intră rafturile modulare de perete, rafturile perforate/rafturi metalice cu cârlige, rafturi magazin de mijloc tip gondolă, capăt de gondolă pentru rafturile de mijloc, rafturi de panificație din pal, rafturi de legume fructe etc.

Rafturile metalice arată foarte bine din punct de vedere estetic, iar impactul lor vizual este unul foarte mare. Folosind aceste rafturi, magazinul dvs. va avea întotdeauna un aspect îngrijit, ceea ce este foarte important pentru atragerea clienților și creșterea profitului.

 

Rafturi Easy-Kit

Două dintre caracteristicile acestor tipuri de rafturi sunt calitatea și rezistența. Ele sunt fabricate pentru a rezista pe termen lung solicitărilor zilnice venite din partea clienților și comercianților. Sunt ușor de asamblat și sunt rezistente la coroziune. În oferta Frameworks găsiți rafturi Easy-Kit ce susțin diferite greutăți.

 

 

 

 

Rafturi arhivă

Acest gen de rafturi sunt ideale pentru a arhiva cărțile și documentele, dar și pentru utilizare comercială și industrială. Polițele și profilele sunt fabricate din tablă de calitate superioară vopsită în câmp electrostatic. Sunt demontabile și foarte ușor de transportat.

După cum puteți observa, intrând pe rafturionline.ro, ce aparține companiei Frameworks Srl, puteți intra în posesia unor rafturi metalice de cea mai bună calitate, care vor răspunde tuturor necesităților dvs.

PS: În acest magazin veți găsi și schele mobile, miniplatformă, scară mobilă cu platformă și multe alte lucruri utile de uz comercial și industrial.