Rezultatele sondajului CURS date recent publicității, care arată lupta strânsă pentru fotoliul de primar între candidatul liberal la primăria sectorului 1, Tănase Stamule, și actualul primar PSD, Dan Tudorache, bagă frica in oamenii din primărie ai social-democratului.

Un panou publicitar reprezentându-l pe Tanase Stamule instalat la intersecția Bd Ion Mihalache cu str. Alexandru Constantinescu, a fost vandalizat joi, în jurul orelor 02:45, de doi bărbați care au fost identificați de poliție și care s-au dovedit a fi angajați ai poliției comunitare. Actiunea celor doi care au aruncat cu vopsea neagră asupra panoului publicitar reprezintă o acțiune clară de intimidare, și, în egală măsură, demonstrează modul de gândire primitiv al adepților PSD.

Panoul Publicitar, vandalizat de doi angajați ai poliției comunitare

“Cine poate crede că vandalizarea panoului publicitar de către cei doi angajați ai poliției comunitare a fost făcută la beție? Aceștia au fost pregătiți să comită fapta respectivă, pentru că la fața locului s-au făsit fragmente ale unor pungi de plastic în care a fost introdusă vopseaua. Cer pedepsirea făptașilor și a celor care le-a dat această comandă. În același timp, deplâng aceste gesturi, care nu mă intimidează, și fac un apel, către toți candidații, ca lupta să se poarte prin idei și soluții, nu cu acțiuni huliganice – cele preferate de primarul invizibil al sectorului 1”, a declarat Tănase Stamule.

Un sondaj CURS realizat în perioada 8-21 februarie 2020, pe un eșantion de 1.067 de persoane, în perspectiva alegerilor locale, indică trendul ascendent pentru candidatul PNL, creditat cu 32% din intențiile de vot ale alegătorilor din Sectorul 1, aflat la doar patru procente distanță sub scorul primarului în funcție (36%). Pe poziția a treia în opțiunile alegătorilor se plasează, la distanță, Clotilde Armand (USR) cu 19% din intențiile de vot, urmată de Eugen Tomac (PMP), cu 5% din opțiuni.