Zona este plină de serpentine, iar în ultimele minute, acolo a fost o ploaie puternică.În autocar sunt 40 de persoane, majoritatea copii.Reprezentantul ISU Braşov a precizat că la nivelul judeţului a fost activat planul roşu de intervenţie. Potrivit sursei citate, din primele informaţii se pare că ar fi vorba de două persoane încarcerate.

S-a pus în aplicare planul roşu. Deocamdată la faţa locului au fost trimise trei echipaje SMURD, şase ambulanţe, trei echipaje cu apă şi spumă, trei de descarcerare. Vor fi trimise la faţa locului şi ambulanţe SMURD pentru victime multiple din zone limitrofe.

Raed Arafat a declarat la Digi24 că 12 dintre cele 37 de persoane aflate în autocar au fost rănite, una fiind încarcerată. Zece au leziuni la nivelul membrelor. Toate persoanele sunt conştiente. Pompierii verifică dacă e cineva prins sub autocar.

UPDATE:Autocarul nu transporta copii

Autocarul implicat vineri într-un accident rutier pe DN73 A între Râşnov şi Pârâul Rece nu transporta copii, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu.

‘Este vorba despre un autocar cu pasageri adulţi, care mergeau într-un team building, la o cabană din zona Bănicel. În acest moment se acţionează pentru salvarea victimelor. Traficul în zonă este blocat în totalitate. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cauzele accidentului. Vom reveni cu informaţii’, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.