Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a criticat dur o măsură luată de Guvernul României chiar în ultima zi a anului. Ministerul de Finanţe a majorat accizele la carburanţi pe ascuns, guvernanţii începând “să fure din buzunarele românilor încă din prima zi a anului”, reclamă social-democratul.

Marcel Ciolacu somează public Guvernul să stopeze “practica adoptării pe ascuns a unor măsuri cu impact direct în viața tuturor” şi spune că PSD va lupta cu toate armele pe care le are la dispoziţie în Parlament pentru a opri astfel de măsuri viitoare.

Ce scrie Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook

“Este o mizerie ca marți seara, la ora 19.00, în timp ce românii se pregăteau de Revelion și guvernanții se întreceau în urări de bine, Ministerul Finanțelor să majoreze pe ascuns accizele la carburanți!

Practic, acești oameni au început să fure din buzunarele românilor încă din prima zi a anului! Este exact ceea ce avertizam și speram să nu se întâmple!

PSD somează Guvernul Orban să înceteze bătaia de joc la adresa propriilor cetățeni și să stopeze practica adoptării pe ascuns a unor măsuri cu impact direct în viața tuturor!

Ne vom lupta cu toate armele în Parlament pentru a opri astfel de măsuri luate de acest guvern incompetent, ajuns la putere prin minciuni și manipulare.”