Cotidianul Nice-Matin titrează pe prima pagină 'Carnagiu la Nisa' şi alocă zece pagini tragediei produse joi noaptea în oraşul francez, în timp ce Le Parisien publică imagini zguduitoare de la locul tragediei, sub titlul "14 iulie – Oroare la Nisa".

"Oroare, din nou", titrează şi Le Figaro, care publică imagini cu camionul ciuruit de gloanţe care a fost folosit pentru comiterea acestui atentat.

The Sun titrează, pe jumătatea inferioară a primei pagini, "Atacul terorist loveşte Franţa – 70 de persoane au murit în iadul camionului", în timp ce pe jumătatea superioară este publicată o fotografie cu Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones, şi informaţia exclusivă conform căreia acesta va deveni tată la 72 de ani.

"75 de oameni ucişi de un terorist cu un camion", scrie pe prima pagină Daily Mirror, care publică imagini de la locul tragediei din Nisa.

The New York Times publică pe prima pagină 'Atac cu un camion asupra unei mulţimi în Franţa – multe victime' şi imagini terifiante cu victimele atentatului, iar publicaţia spaniolă El Periodico titrează la rândul său 'Carnagiu la Nisa'. AGERPRES