Acesta a reacționat, după ce PMP a rămas, din nou, fără niciun loc în conducerea Camerei Deputaților. Turcescu a precizat că în sesiunea trecută cei din PSD și ALDE se jurau că în noua sesiune calculul se va face în favoarea PMP, însă au fost doar vorbe, nu și fapte.

”Ca sa vedeti, daca mai era nevoie, cit de mizerabili pot fi pesedistii, iata cum arata „negocierea” posturilor in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor in sesiunea septembrie-decembrie 2018! Practic, PMP ramine din nou fara NICIUN LOC in BP, asa cum se intimpla de la inceputul acestei legislaturi. De remarcat cum in dreptul partidelor din coalitia PSD-ALDE-UDMR-Minoritati procentele se rotunjesc „in sus”, in vreme ce in dreptul PMP, PNL si USR procentele se rotunjesc „in jos”. Actuala configuratie a fost acceptata de PSD-ALDE-UDMR-Minoritati, in vreme ce PMP-PNL-USR au refuzat sa semneze aceasta mizerie!
De notat ca la inceputul sesiunii precedente, in Comitetul Liderilor, pesedistii mai ca se jurau ca din aceasta toamna va avea si PMP un loc in Biroul Permanent. Dar astia mint si fura cum respira, ce pret sa pui pe cuvintul lor…”, arată Robert Turcescu, citat de bugetul.ro.


Te-ar putea interesa și: