ISU București-Ilfov a anunțat izbucnirea unui incendiu în cartierul Chitila din Capitală, unde două case au ars, iar pentru că focul ameninţa să se propage şi la un bloc din imediata apropiere, locatarii acestuia au fost evacuaţi.

Sursa citată a mai precizat că la faţa locului, au fost trimise 14 autospeciale de stingere, 2 SMURD, una de descarcerare şi două autoscări.

″În această dimineaţă am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă P+1+M din Şoseaua Chitilei, Sector 1. Primele forţe ajunse la caz au comunicat ca incendiul a afectat în mare proporţie această clădire şi s-a extins la o altă locuinţă P+M, cu posibilitate foarte mare de a se propaga şi la un bloc de tip P+3, suprafaţa totală afectată de incendiu fiind de 400 mp”, informează ISU-București-Ilfov.

Va fi război mare

Echipele speciale au evacuat toți locatarii din bloc. Este vorba despre 22 persoane, din care 9 au fost evaluate medical, fără probleme deosebite.

″În acest moment incendiul este localizat, se lucrează pentru verificarea încăperilor afectate de incendiu. Un factor care a favorizat extinderea rapidă este reprezentat de faptul că aceste locuinţe şi anexele acestora sunt lipite între ele”, menţionează ISUBIF.

Stiripesurse.ro, precizează că  moartea lui Florin Mototolea alias Emi Pian ar fi cauzat incidentul. Se pare că la scurt timp după încăieraea care a dus la decesul liderului interlop, vila care se pare că ar aparține tatălui ucigașului, situată în zona Chitila, a luat foc incendiul extinzându-se la mai multe imobile din zonă.

Până în prezent, pompierii nu au stabilit încă cauza incendiului.

În ceea ce îl privește pe asasinul interlopului, acesta ar fi un membru al clanului Spoitorilor iar scandalul ar fi început de la faptul că ambele clanuri dădeau bani cu camătă acelorași persoane.