Apple va prezentat, astăzi, noua gamă de iPhone-uri

Astăzi, 7 septembrie 2022, Apple va prezenta clienților săi noua game de iPhone-uri și alte dispozitive inteligente. În prezent, clienții Apple se așteaptă ca noul model iPhone să fie mai subțire și să aibă un ecran mai mare.

În presa internațională, se zvonește că Apple va debuta cu un telefon de 6,7 inch care nu este un model Pro, ceea ce înseamnă că noul telefon va avea dimensiunea mai mare, dar prețul său nu va fi unul exagerat de mare. În plus, observatorii prognozează că firma americană va renunța la iPhone-urile ieftine, de dimensiuni mini, ca parte a liniei 14.

Potrivit CNN, Apple va dezvălui, astăzi, mai multe modele noi de Apple Watch, inclusiv un model Pro de gamă superioară, destinat pasionaților de sport. În plus, Apple ar intenționa să lanseze AirPod Pro modernizate deoarece căștile wireless au fost unul dinte cele mai mari succese din ultimii ani.

Menționăm faptul că mulți analiști cred că Apple va aștepta să prezinte noi iPad-uri și computere Mac în cadrul unui eveniment separat, care ar putea avea loc luna viitoare. Majoritatea analiștilor nu cred că Apple va prezenta, curând, cască AR.

Noul iPhone ar putea fi produs în India

Vă amintim că, la sfârșitul lunii august, publicația americană Bloomberg a scris că Apple caută alternative la China, pe fondul tensiunilor dintre Washington şi Beijing şi al restricțiilor din statul asiatic, care au afectat producţia. Astfel că, gigantul intenţionează să înceapă fabricarea modelului iPhone 14 în India.

Apple lucrează cu furnizorii pentru a-și majora producţia în India şi a-și scurta decalajul în producerea noilor iPhone-uri. Furnizorul Foxconn din Taiwan analizează procesul de transportare al componentelor din China şi asamblarea iPhone 14 la fabrica sa de lângă oraşul indian Chennai.

Trebuie menționat faptul că producţia primelor modele iPhone 14 din India ar urma să fie finalizată până la finalul lunii octombrie sau în noiembrie. Totuși, oficialii Apple nu au răspuns solicitărilor agenției de presă Reuters de a comenta informaţiile publicate de către Bloomberg. În ultima perioadă, Apple a mutat unele centre de producţie ale telefoanelor iPhone din China către alte pieţe, inclusiv India, unde a început anul acesta să producă iPhone 13 şi unde intenţionează să asambleze tablete iPad.

India, a doua piaţă globală a telefoanelor mobile inteligente, devine din ce în ce mai importantă pentru producătorii care aprovizionează brandurile americane, care încearcă să-şi diversifice producţia şi să-şi reducă dependenţa de China.