Şase dintre membrii boardului executiv (SVP), respectiv Scott Forstall (SVP iOS), Robert Mansfield (SVP Hardware Engineering), Peter Oppenheimer (CFO), Phil Schiller (SVP Marketing), Jeffrey Williams (SVP, Operations) şi Bruce Sewell (SVP General Counsel) au fost recompensaţi cu câte 150.000 de acţiuni Apple, în valoare de cca. 60 de milioane de dolari, ţinând cont că preţul actual al unei acţiuni Apple este de 400,24 de dolari.

Eddy Cue, care a devenit recent Vice-Preşedintele Internet Software and Services, a primit un pachet de 100.000 de acţiuni, după ce mai primise un pachet de aceeaşi valoare atunci când a fost promovat. Fiecare pachet valorează în prezent 40 de milioane de dolari.

Executivii nu vor dispune imediat de bonusuri, căci vor avea drepturi depline asupra primei jumătătăţi din iunie 2012, iar asupra celei de-a doua jumătăţi din martie 2016. Eddy Cue, în schimb, va dispune pe deplin de 25% din acţiuni începând cu septembrie 2014, iar de restul din septembrie 2016.

Tim Cook, CEO Apple, a primit un pachet de un milion de acţiuni la scurt timp după promovare, adică 400 de milioane de dolari de care ca dispune pe deplin în 10 ani.

Mashable