Conform celor de la Bloomberg, unii angajați ai Apple consideră că 2019 este un an ”S”. Noile telefoane vor păstra designul propus toamna trecută de iPhone X, dar vor veni și cu câteva îmbunătățiri. Planurile mari sunt rezervate pentru lansările de anul viitor.

În ceea ce privește telefoanele de acum, așteptăm să vedem, în primul rând, un iPhone de 6,5 inci, cu numele de cod D33. Cea mai importantă noutate ar fi faptul că ar putea rula aplicații în paralel, ca un iPad.

D32 va fi upgrade-ul pentru iPhone-ul lansat în toamna lui 2017, iar atât acesta, cât și modelul de mai sus vor veni cu suport dual SIM, deși încă nu e confirmat dacă la nivel global sau nu.

Probabil cel mai intrigant telefon dintre cele trei este N84, care va avea un ecran ca iPhone X, dar care se va baza pe tehnologia LCD pentru display-ul de 6,1 inci. Va avea margini de aluminiu și va fi disponibil în mai multe culori.

Noile telefoane le-au dat bătăi de cap celor de la Apple, iar numele acestora ar fi o enigmă chiar și pentru companie. Toate cele trei telefoane vor semăna între ele, dacă te uiți de la distanță. Contraintuitiv, însă, cel mai ieftin iPhone e mai mare decât modelul X. Din această cauză, compania ar avea de gând să renunțe la numele ”Plus” pentru cel mai mare model.

Până acum, Apple ar fi schimbat numele telefoanelor de câteva ori, iar iPhone Xs este una dintre variantele posibile. Totuși, peste vreo trei săptămâni vom afla care sunt, de fapt, numele noilor smartphone-uri.