Augustin Zegrean îi dă o veste extrem de proastă lui Dragnea. Fostul judecător susține că acesta nu va ieși din închisoare în urma acestei decizii.

„Nu, dacă citiți cu atenție comunicatul Curții, spune acolo că se vor rejudeca numai procesele în care, încă nu au primit o soluție definitivă. Deci dosarele de dinainte de ianuerie 2019, care încă nu au primit o decizie definitivă.

Deci dosarele în care s-a pronunțat o decizie definitvă nu vor beneficia de dispoziția acestei decizii. De exemplu, dosarul lui Darius Vâlcov, care nu are decizie definitvă. Acela se va relua de la capăt”, a precizat Augustin Zegrean.

La rândul ei, avicat lui Dragnea a declarat că așteaptă motivarea deciziei Curții Constituționale pentru a vedea dacă își poate elibera clientul din penitenciar. Teodosiu a mai spus că odată ce revine în țară va merge la Rahova pentru a discuta strategia cu Liviu Dragnea.

”O să mă întâlnesc cât de curând, când revin în țară, o să mă duc la dânsul, dar, vă repet, important este să așteptăm motivarea (…) Depinde, au fost situații în care motivarea a apărut foarte rapid, alteori foarte greu. Depinde mult de judecători”, a spus Flavia Teodosiu, la România TV.