Imediat după meciul cu Kanepi, din primul tur, liderul mondial a dezvăluit că-şi va lua un antrenor pe care l-a recomandat chiar Darren Cahill

„E greu fără antrenor la acest nivel. Am nevoie de unul, vom vedea după turneu. Darren mi-a recomandat un alt antrenor şi o să ţin cont de sfatul lui. Nu pot spune cine e pentru că n-am discutat cu el”, a spus Simona, imediat după calificarea în turul al doilea de la Antipozi, citată de prosport.

Simona Halep e aproape să dea o mare lovitură şi să-l coopteze ca antrenor pe Andre Agassi (48 de ani), legendarul jucător recomandat de Darren Cahill, cel care a lucrat cu el în perioada de glorie a americanului.

Adevărul, care citează surse de la Australian Open, notează că numele propus de Darren este nimeni altul decât legendarul Andre Agassi, fost număr 1 mondial, câştigător a opt trofee de Grand Slam, al Turneului Campionilor şi campion olimpic în proba de simplu. Unul dintre cele mai mari nume din istoria sportului alb, Andre este prieten foarte bun cu Cahill, care l-a antrenat în perioada în care domina tenisul, iar Darren este cel care vrea să intermedieze mutarea în care un cuvânt greu de spus îl are şi Virginia Ruzici.

După o carieră strălucită ca jucător, Agassi s-a retras alături de soţia sa, marea campioană germană Steffi Graf, în Las Vegas-ul natal, unde are şi o academie de tenis. Profitând de relaţia foarte bună pe care Cahill o are cu Agassi, Simona a mers de mai multe ori în preajma anturajului celor doi şi s-a antrenat alături de Agassi, primind sfaturi în mai multe rânduri.

Ca antrenor, Agassi a stat în loja lui Novak Djokovic într-o perioadă în care sârbul a fost mai mult accidentat, iar ultimul angajament l-a avut în 2018, când s-a aflat în loja bulgarului Grigor Dimitrov.