Florin Călinescu a lăsat să se înțeleagă că în scurt timp va face mutarea decisivă și va intra în luptă cu PSD și Viorica Dăncilă. Și asta pentru că celebrul actor a oferit indicii în acest sens pe pagina sa de socializare.

Călinescu a vorbit constant de data de 1 iunie ca momentul în care va face un anunț important. Data limită a venit, a și trecut iar de la Florin Călinescu nu s-a mai auzit nimic. Lucru observat de foarte mulți dintre cei care îi urmăresc pagina de Facebook si se delectează cu postările vedetei de la Pro TV.

În urmă cu câteva zile, Călinescu a intervenit pe pagina sa de socializare, comentând dur ultimul scandal din justiţiei cu privire la şefa CSM, Lia Savonea. Apariția mult așteptată a vedetei de televiziune i-a făcut imediat pe internauți să reacționeze.

Printre zecile de comentarii, s-a remarcat unul în care Călinescu a fost întrebat dacă va mai face pasul decisiv în politică: „A trecut și 1 iulie, nu numai 1 iunie și…..tot nici o inițiativă, maestre!!!☹️☹️☹️ Așteptăm în continuare, sau….”

Replica celebrului actor nu s-a lăsat mult așteptată și a provocat cu siguranță cutremur pentru Viorica Dăncilă și PSD, cunoscute fiind opțiunile politice ale vedetei de televiziune.

„Domne, ce am vorbit ramane clar. Din pacate mai am cateva talpi cu partidul.  Sper sa le rezolvam luna asta”, a punctat Călinescu.

Cu ceva timp în urmă, acesta a vorbit de data de 1 iunie menționând că va face o declarație importantă. Cei mai mulți au înțeles că data ar putea fi legată de o eventuală intrare a sa în politică, mai ales că până pe 31 mai Călinescu a avut contract cu Pro TV pentru „Românii au talent“, din al cărui juriu face parte.

„1 iunie e aproape. Ce am promis, e promis. Pe cei de azi să îi lăsăm, pe unii să sărbătorească, pe alţii să jelească. livulică, ţie, o «la baie» cât mai puţin traumatizantă. Te ajută consilierii şi avocaţii tăi. M-am rugat de tine, aici, de doi ani să asculţi. Remarcabil este că în urma ta rămâne cea mai jegoasă adunare de partid. Ce şerpărie, ce crocodălie laşi să se lupte pentru mizeria creată de Iliescu şi care te-a făcut pe tine Ironman. Pentru trei ani şi ceva plus ce o să mai vină… O să îţi aduc câte ceva pentru la baie“, a scris Călinescu într-o altă postare pe Facebook.