Antena 1 a înregistrat a doua lună consecutivă de scădere, cu toate că în luna februarie toate posturile au început grila de primăvară.

În februarie a fost înregistrată o creștere semnificativă pentru ProTv și Kanal D.

La Antena 1, Asia Express, Scena misterelor și iUmor au fost emisiunile care au luat startul în luna februarie. Acest lucru încă nu se vede în audiențe. Este a doua lună consecutivă cu o scădere pe toate targeturile de audiență pentru Antena 1.

Dacă în luna ianuarie, Pro TV începuse difuzarea Las Fierbinți și Ferma, în luna februarie, grila de primăvară a fost completată de celelalte emisiuni de prime-time.

Românii au talent a început pe 8 februarie, iar serialul românesc Vlad și-a făcut loc în grilă luni, cu prima difuzare pe 25 februarie. Singura emisiune care urmează să completeze grila postului este Cântă acum cu mine, care va avea premiera duminică, pe 3 martie.

Kanal D a modificat orarul câtorva emisiuni, astfel că Bravo, ai stil este difuzată cu o oră mai devreme, de la ora 22:00, iar serialul turcesc Povestea noastră este mai scurt cu o oră. În zilele de sâmbătă, duminică, luni și marți, postul Dogan pune la bătaie Exatlon.

Scădere și la postul Antena 3, care prindea locul patru luna trecută. Național TV a urcat pe locul patru, peste posturile de știri.

La orașe, Pro TV a obținut media de 927.000 de telespectatori, aproape dublu față de locul doi. Antena 1 a înregistrat scăderi în numărul de telespectatori și în mediul urban, însă și-a păstrat locul doi. Kanal D, ușoară creștere în prime-time, însă a stagnat pe locul trei, scrie paginademedia.ro.

Pro TV și Kanal D, creșteri, Antena 1, mică scădere. Digi Sport a obținut locul patru pe targetul 18-49 Urban, lăsând ocupanta locului în ianuarie, Prima TV, pe locul șase.