Antena 1 a dat marea lovitură miercuri seara. Una dintre cele mai urmărite emisiuni ale postului a înclinat balanţa. ProTV nu a avut nicio şansă. Antena 1 a reuşit să bată ProTV la audienţe cu ajutorul show-ului iUmor. De altfel, a fost o seară specială la această emisiune.

iUmor a rupt audienţele

iUmor a rupt audienţele pur şi simplu. Nu a dat nicio şansă rivalilor de la ProTV. Dacă la începutul emisiunii, la ora 20 30, cei de la ProTV aveau un mic avans, pe parcurs acesta nu a mai existat. Balanţa s-a înclinat către Antena 1. 6,4 faţă de 6,3 aşa au arătat audienţele pe primul slot al emisiunii, între 20 30 şi 20 45.

De aici încolo, iUmor nu a mai avut rival. A depăşit ProTV fără probleme, conform audienţelor consultate de către capital.ro. În următoarea jumătate de oră a emisiunii, Antena 1 a ajuns la rating aproape 8, cu un procent peste cei de la ProTV.

Odată cu intrarea în cele mai tari momente din show, Antena 1 nu a mai stat la discuţii cu marele rival. De la ora 21. 30, timp de o jumătate de oră, Antena 1 şi iUmor au depăşit toate cotele aşteptate. Ratingul s-a dus peste 8, la mare distanţă de cei de la ProTV.

Roast-urile au făcut diferenţa

Roast-urile au făcut diferenţa în mod clar la nivel de audienţă. Şi la ora 23.00, Antena 1 avea un rating ridicat şi pentru acea oră, dar şi faţă de cei de la ProTV. Abia după ora 23.00, cei de la ProTV au reuşit să recupereze deficitul, iar după încheierea iUmor cei de la ProTV au luat şi un mic avans la nivel de audienţe.

Antena 1 a pariat miercuri seara câştigător. Nu a fost o ediţie obişnuită a iUmor. Au fost o serie de roast-uri ale unor foşti câştigători de sezon. Este vorba despre Maria Popovici, câştigătoarea iUmor sezonul 2, irina Boclincă, cea care de această dată a imitat-o pe Diana Şoşoacă, dar a câştigat un sezon iUmor imitând-o pe fosta şefă PSD, Viorica Dăncilă.

De asemenea, şi Doina Teodoru sau Ana Maria Caliţa au fost aseară pe scena iUmor. Mai mult, cei trei juraţi, Cheloo, Delia şi Mihai Bendeac au primit premii, dar şi cei doi prezentatori, Dan Badea şi Şerban Copoţ.