Salariaţii producătorului german sunt indignaţi din cauza faptului că în condiţiile în care Mercedes traversează o perioadă dificilă, ca orice actor din industrie, oficialii companiei au semnat un contract cu pilotul Michael Schumacher, contract prin care compania se obligă să-i plătească acestuia un salariu anual de 7 milioane de euro.

“Pentru mulţi dinte colegii noştri, acest lucru este inimaginabil”, a declarat Uwe Werner, un reprezentant al muncitorilor din cadrul Mercedes. Acesta adaugă faptul că este inexplicabil gestul managementului de a semna un contract cu multiplul campion mondial, în condiţiile în care, de curând, a anunţat că se vor opera noi măsuri de reducere a cheltuielilor.

Una dintre aceste măsuri este relocarea unei părţi dintr-o fabrică din Germania în Statele Unite ale Americii, fabrică în care va fi produs automobile din gama Clasei C.

Schumacher, care va împlini 41 de ani la 3 ianuarie, a semnat un contract cu Mercedes, urmând să primească un salariu anual de 7 milioane de euro.

SURSA: L’Echo