Angajare Hornbach. Ce beneficii le oferă angajaților

Angajare Hornbach. Lanțul de magazine de bricolaj Hornbach are deschise poziții de angajare în diverse locații din întreaga țară. Compania oferă viitorilor angajați salarii competitive, începând de la peste 4.000 de lei, alături de diverse beneficii, printre care se numără bonusuri, dar și bonuri de masă.

Hornbach caută oameni pentru posturile următoare:
– Lucrător comercial
– Agent pentru servicii clienți/call center
– Manipulant mărfuri
– Coordonator pentru centrul de expediere
– Pentru postul de specialist în achiziții, este esențial ca cei interesați să dețină cunoștințe solide de limba germană.

Conform comunicatului de presă al companiei, personalul va fi recompensat cu bonusuri de performanță, tichete de masă, prime de sărbători și prin compensarea costurilor de transport. În plus, angajații vor avea acces la reduceri, zile libere suplimentare, programe de dezvoltare personală și servicii medicale gratuite.

Personalul va beneficia de:
1. Training-uri specializate pentru dezvoltare profesională.
2. Telefoane și laptopuri de serviciu.
3. Sprijin pentru reconversia profesională internă.
4. Posibilitatea de a lucra de acasă sau într-un mediu hibrid, în funcție de poziția ocupată.

Un profesionist cu experiență ca lucrător comercial, care deține o experiență de 12 ani, poate câștiga un salariu lunar de 4.000 de lei, împreună cu tichete de masă în valoare de 570 de lei, conform datelor din luna martie a anului 2024.

Un operator de stivuitor cu normă întreagă, angajat în Voluntari și având 12 ani de experiență, poate încasa un salariu net lunar de 4.500 de lei în noiembrie 2023. În plus față de aceasta, el poate beneficia de tichete de masă în valoare de 22 de lei pe lună, un bonus lunar de 1.000 de lei, și un bonus de stoc în valoare de 500 de lei lunar.

În ce orașe din România angajează Hornbach

Există oportunități de angajare în diverse orașe din țară, printre care se numără Brașov, București, Balotești, Popești-Leordeni, Domnești, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Constanța și Sibiu.

În Brașov, există cereri pentru posturile de casier, manipulant de marfă și lucrător comercial. În București, sunt disponibile poziții de picker/manipulant de marfă, șef de raion și consilier de vânzări.

În afară de Brașov, postul de lucrător comercial este disponibil și în Oradea, Sibiu și Timișoara. În Constanța și Cluj-Napoca, se caută lucrători comerciali pentru recepția mărfurilor.

Hornbach caută și un coordonator pentru centrul de expediere al magazinului online din Timișoara. Majoritatea posturilor disponibile sunt pentru program full-time.

În cazul în care preferați un program de lucru part-time, există câteva opțiuni disponibile. De exemplu, pentru postul de casier în Sibiu, se oferă posibilitatea de a lucra în regim de jumătate de normă.