Andrei Caramitru vine cu trei propuneri în eventualitatea în care candidatul USR PLUS va câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei. Una dintre acestea vizează redenumirea porțiunii bd Kiseleff care trece prin fața sediului PSD și a Ambasadei Rusiei în ‘Bulevardul Eroilor Anti-Comuniști’.

Propunerea sa a stârnit comentarii dure pe Facebook. Jurnalistul Dan Andronic a dat de pământ cu Andrei Caramitru și cu a sa declarație.

„Prostovanul ăla USR-ist de Andrei Caramitru vrea să redenumească bulevardul Kiseleff, Bulevardul Eroilor Anti-comuniști.
Pentru că dă dovadă de analfabetism cultural de clasa a 6-a și crede că Pavel Kiseleff a fost vreun general KGB, eu propun să-i scoată din calendar pe Chiril și Metodie, să-i interzică lui tac-su să mai joace Cehov și Gogol, iar cărțile lui Soljenițîn să fie arse în librării.
După care să bea o vodcă și să se îndoape cu icre negre. E singura parte pe care sigur o va înțelege!”, a comentat Andronic pe pagina sa de socializare.

 

Internauții au reacționat imediat. „Când semidoctul are senzația de mesianic, începe să umple și literele bătute în piatră”, a spus unul dintre ei.