Bombă pe piața media din România. Andreea Marin se întoarce în televiziune. O mare vedetă a dat-o de gol pe Zână și a dezvăluit cu ce televiziune semnează bruneta.

Andreea Marin revine în televiziune!

Andreea Marin se întoarce la TVR. Anunţul bombă a fost făcut de Mircea Radu, care în prezent este consilier al preşedintelui TVR, Doina Gradea. Andreea Marin a devenit mare vedetă tot la TVR. În 1999 realiza show-ul „Surprize, surprize” care rupea audiențele în România.

„O situație de genul win-win e una în care câștigă ambele părți. În cazul în care Televiziunea Română și Andreea Marin semnează un contract, e deja win-win-win.

Ce câștigă TVR? Un om care știe meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forță, cu capacitate uriașă de muncă. TVR mai primește o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulți și buni pe care i-a pierdut în anii trecuți.

Ce câștigă Andreea Marin? O televiziune națională. O platformă mediatică cu un potențial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare.

Al treilea win este al telespectatorilor. V-ați săturat de freak show-uri cu oameni care pendulează între vulgaritate și țicneală, de mocofani și derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu știu să facă nimic altceva decât să apară la televizor, de mediocrități agresive, de vorbăraie într-una și fără rost? V-ați săturat, da?…

Ok, atunci uitați-vă la emisia Andreei Marin.

În curând, la TVR”, scrie Mircea Radu pe Facebook.

Întoarcerea Andreei Marin la TVR vine în contextul în care sindicatul MediaSind TVR a cerut conducerii televiziunii publice demiterea de urgenţă a lui Mircea Radu din toate funcţiile deţinute în cadrul instituţiei, ca urmare a inadvertenţelor din declaraţia sa de avere.

Și vedeta a dezvăluit că revine în televiziune. Începând din această toamnă, mai exact din data de 12 octombrie, surpriza grilei TVR 2 este revenirea Andreei Marin, una dintre cele mai puternice şi carismatice vedete din România, cu un program în care va sta faţă în faţă cu oameni adevărați, în poveștile cărora privitorii se vor regăsi negreșit. 

Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă!”, spune Andreea Marin. Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamnă munca la TV. 

Acolo, la TVR, se reclădește acum, cărămidă peste cărămidă, și oamenii care au fost strâns legați de istoria televiziunii naționale – din care ulterior au plecat mulți dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR. 

M-am gândit foarte bine: știu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care și eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea bună.

Așa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc și le asociază cu persoana mea, îmbogățite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoții care să îi îmbogățească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent”, a mai declarat Andreea Marin. 

„Nu există nu se poate! E vorba tatălui meu care a devenit motto-ul vieții mele apoi și care devine acum titlul emisiunii mele. Eu aleg să fac un program TV pe care să-l poată urmări orice om, de orice vârstă, alături de familie, cu șansa de a fi inspirat, încantat, motivat, de a afla ceva nou”, încheie vedeta TVR.