Prezentatoarea de știri de la ProTV a vrut să nu uite niciodată acest moment unic din cariera sa, așa că a făcut un selfie cu Papa Francisc. Andreea Esca a postat imaginea cu Suveranul Pontif pe pagina sa de Instagram.

Rapid au început să apară comentarii și reacții de la tot felul de persoane publice din România. Selfie-ul cu Papa Francisc a strâns aproape 50 000 de like-uri.

Andreea Esca a scris la descrierea fotografiei „Welcome to Romania! @franciscus @stirileprotvro”, urându-i în acest fel bun-venit Papei la noi în țară.

Printre persoanele cunoscute care au reacționat la fotografia cu Papa se numără Andreea Raică, Speak, Deliric. Deliric a postat chiar un comentariu ceva mai neobișnuit pentru o astfel de postare.

„Sta bine pe insta. Influencer! Poate face o piesa cu Daniel”, a spus acesta, referindu-se la Patriarhul Daniel.

„Sunt extrem de onorată că am fost selectată să fac parte din echipa de jurnaliști care îl va însoți pe Papa Francisc în avionul papal spre România și înapoi către Roma. Sunt și foarte emoționată; nu m-am gândit niciodată că voi fi atât de aproape de Papa. Sunt curioasă dacă voi simți o emoție aparte când voi ajunge în preajma Sfântului Părinte și acum îmi fac lecțiile ca să fiu cât mai bine pregătită. Această întâlnire este, pentru mine, încă o dovadă că am avut mereu un înger protector„, a spus Andreea Esca înainte de întâlnirea cu Papa Francisc.