Rolul Andreei Esca a fost luat în această perioadă de colega sa, Oana Andoni, cea care prezenta jurnalul de știri în weekend.

Una dintre cele mai vechi prezentatoare de la Pro TV

Oana Andoni are 42 de ani și este una dintre cele mai vechi prezentatoare de la Pro TV. Aceasta a lipsit în ultimii ani de pe micile ecrane doar în perioada în care a fost în concediu de maternitate. Prezentatoare este căsătorită de 14 ani cu un om de afaceri iar cei doi au împreună două fetițe.

Mesajul transmis de Pro TV

Pro TV cere jurnaliștilor să nu publice despre cazurile confirmate din interiorul postului.

„ Jurnaliștii să se abțină de la divulgarea, comunicarea publică și/sau reproducerea, indiferent de formă, format și/sau mediu (în materiale difuzate/postate/publicate pe internet, pe rețelele de socializare, în programele serviciilor media audiovizuale, în publicațiile scrise sau online sau în oricare alte mijloace de comunicare deținute, administrate sau controlate cu orice titlu și în orice mod de dumneavoastră) a mărcii, însemnelor și/sau denumirii subscrisei și/sau a imaginii, numelui și/sau stării de sănătate a salariaților și/sau colaboratorilor subscrisei PRO TV, în legătura cu presupusa existență a unor cazuri pozitive de COVID-19 în rândul salariaților și/sau colaboratorilor subscrisei ori membrilor familiilor acestora

În cazul în care nu vă veți conforma prezentei notificări vom lua toate măsurile necesare și vom sesiza autoritățile competente în vederea atragerii răspunderii Dvs., cu consecința obligării Dvs. la acoperirea integrală a oricărui prejudiciu”, scrie într-un comunicat al Pro TV.