Au trecut deja patru luni de când, oficial, Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează un cuplu. Cu toate acestea, cei doi nu au încheiat socotelile în fața legii, deoarece actele de divorț nu fuseseră încă semnate din cauza pandemiei coronavirus.

Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună

Fanii au fost extrem de încântați după ce cei doi s-au reunit de Ziua Copilului pentru a petrece împreună momente frumoase în compania celor două fetițe pe care le au, Ella și Clara. Semnele care i-au dat de gol pe Andreea Bălan și George Burcea că sunt din nou împreună sunt numeroasele postări pe care le-au făcut amândoi, pe conturile de Instagram.

Andreea Bălan a postat mai multe clipuri video cu micuțele, în care se distrează de minune și se bucură de un 1 iunie perfect, iar George Burcea a pus și el un video și o fotografie pe Instastory, arătând tuturor că este un tătic bun și că nu putea să rateze ocazia de a fi aproape de fiicele sale, de 1 iunie.

George Burcea,  la Andreea Bălan acasă alături de Ella și Clara

Andreea Bălan a recunpscut  Xtra Night Show că George Burcea vine și își vizitează fetițele o dată pe săptămână și chiar dacă ei nu mai pot funcționa ca un cuplu, funcționează împreună, ca părinți, pentru cele două fetițe, Ella și Clara. De asemenea, artista a punctat că își dorește să iubească din nou însă, pentru moment, nu mai ia în calcul posibilitatea să se recăsătorească.

„Sunt tânără! Îmi doresc pe cineva care să mă iubească…Acum ți-aș spune că nu m-aș mai căsători, dar nu se știe, peste câțiva ani. Îmi doresc foarte mult iubire. Deși par foarte dură, la bază sunt un om foarte sensibil, am două personalități. Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva care să mă iubească și pe care să-l iubesc, îmi doresc iubire. George vine o dată pe săptămână la fetițe, e musai să vină. Vrea, nu vrea, vine”a spus Andreea Bălan lui Dan Capatos.