Andreea Bălan este în stare de șoc. Fostul ei partener de viață, George Burcea, oferă surpriza momentului. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea răsturnare de situație.

Andreea Bălan, în stare de șoc

Actorul George Burcea a fost filmat sărutându-se cu Viviana Sposub, la „Ferma” de la Pro TV. George Burcea și Viviana Sposub au devenit din ce în mai apropiați, în cadrul emisiunii „Ferma”. Sărutul pătimaș dintre cei doi concurenți a stârnit și un val de controverse. Actorul și-a găsit o nouă iubită după despărțire.

La scurt timp după sărutul pătimaș cu Viviana Sposub, George Burcea a postat pe contul său de Instagram un mesaj cu subânțeles pentru Andreea Bălan. Fanii se întreabă acum dacă cei doi au început o relație serioasă. „Când simți că nu mai poți, mai poți încă puțin”, a fost prima reacție postată pe contul de Instagram al fostului soț al Andreei Bălan.

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, se numără printre cele 16 vedete care au acceptat provocarea de a participa în noul sezon al show-ului „Ferma”. După multe luni de inactivitate, noul contract pare să fie o binecuvântare pentru actor, dar, cu toate acestea, el s-ar număra printre participanții „low cost” ai emisiunii de la PRO TV.

George Burcea s-ar alege cu o sumă mult mai mică în comparație cu colegii lui de emisiunea. Actorul ar câștiga în urma participării în emisiunea de la PRO TV aproximativ 800 de euro, pentru fiecare săptămână pe care o petrece în „Fermă”, anunță cancan.ro.

Noua iubită a lui George, Viviana Sposub, are 22 de ani și a absolvit cursurile Intact Media Academy și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. La câteva luni de la absolvire, șatena și-a încercat norocul în trustul Intact. Viviana Sposub a fost pe placul șefilor din Antene și i s-a propus să prezinte rubrica Meteo din cadrul Observatorului.

Pe lângă faptul că prezenta rubrica meteo, Viviana Sposub mai cocheta cu muzica, a făcut pian și canto vreme de 12 ani, era vloger, dar și o împătimită a festivalurilor.