Deși ruptura dintre cei doi s-a produs într-un timp foarte scurt, se pare că nu mai există nicio cale de împăcare pentru a-și salva căsnicia.

De asemenea, cu doar câteva zile în urmă a apărut în presă informația cum că George Burcea a fost prins sub influența substanțelor halucinigene de către polițiști la volanul mașinii sale, iar acest lucru a adâncit ruptura dintre cei doi.

În urma incidentului neplăcut, soțul Andreei Bălan s-a ales cu dosar penal, iar potrivit informaților apărute ulterior, acesta i-ar fi făcut un scandal monstru Andreei, în casa din Voluntari, chiar înainte de producerea accidentului.

Mesajul Andreei Bălan

Îndrăgita artistă, Andreea Bălan nu a comentat până în prezent evenimentul neplăcut, însă a dorit să clarifice speculațiile apărute în presă cu privire la mariajul celor doi.

„Dragilor, vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase și de susținere. Le-am citit pe toate ❤. Tot ce pot să vă spun este că ceea ce s-a scris în presă este adevărat. În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella și Clara trebuie potejate. Vă îmbrățisez cu drag, mereu a voastră AB’, a scris Andreea Bălan pe pagina personală de instagram

Geroge Burcea vrea liniște

Se pare că actorul George Burcea are nevoie de liniște, astfel că i-a rugat insistent pe fani să înceteze cu orice fel de mesaje.

„Hellooo. Vă rog să vă potoliți cu mesajele astea. Când am făcut campania împotriva violenței domestice de ce nu ați dat jdemii de comentarii? Doar bârfa-i bună? De asta ne aflăm în punctul cel mai critic la nivel de educație, dezvoltare, etc…

 

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în 2017, pe plajă, în Los Angeles, iar la scurt timp au devenit părinții Ellei.

Pe 6 martie 2019, artista și-a strâns pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță, Clara Maria, după nașterea căreia a avut mari probleme de sănătate, iar viața i-a fost pusă în pericol.