În urma discuțiilor pro și contra pentru vaccin dintre Olivia Steer și Mihai Craiu, lumea a început să reacționeze, iar părerile au început să apară pe Facebook. Joi seară, pagina de Facebook a Oliviei Steer nu mai putea fi accesată, semn că a fost dezactivată.

Inclusiv cunoscuta actriță Dana Rogoz a avut o reacție pe marginea acestui subiect.

„Nu poate să nu mă întristeze faptul că un medic a ajuns în situaţia de a se justifica în faţa unora cu păreri, dar fără studii. Trebuie să fie îngrozitor de frustrant”, a scris Dana Rogoz pe Facebook.

Pe pagina de Facebook a lui Andi Moisescu au început să curgă păreri despre disputa dintre Olivia Steer și medicul Craiu. Chiar dacă în postarea lui Andi Moisesciu era postat clip de pe pagina WTA și nu avea nicio legătură cu subiectul vaccinului al cărei protagonistă a fost soția lui, oamenii au început să-și dea totuși cu părerea.

„Dupa emisiunea de astazi orice judecator iti acorda divortul si custodia copiilor 🤭 eu zic sa profiti…”

„Ce aveti fratilor cu omul? Si de cand o alta parere provoaca atata ura. Nu va convine, treceti mai departe. Da, e adevarat ca nu isi face cinste cu discutii de astea, dar de aici pana la glumele de 2 bani, e cale lunga. Ar trebui sa va uitati la voi, stanga si dreapta voastra si pe urma sa incepeti cu „glumele” astea de… Era sa zic baraca, dar glumele alea sunt bune!!!!”

„Marius Geambasu Bai, Andi, scoate-o pe nevastă-ta din peisaj ca e penibila și de-o mediocritate iesita din comun. Dă-i alta ocupație! A venit cu ciunga in gura la Vorbește lumea sa conteste o somitate medicala indiferent de argumentele pe care le primea. Foarte obraznica Pt ca nu primea răspunsul pe care îl voia ea! E pericol public. :)) Vezi ca se fac angajări la Kaufland pe raioane.”

Olivia Steer a fost remarcată în ultimii ani pentru convingerea sa anti-vaccin.

„Nu cred în ele pentru că toate vaccinurile au în compoziţia lor mercur şi aluminiu, o combinaţie fatală, care de cele mai multe ori dă probleme de sănătate copiilor, iar în cazurile mai grave autism. Mă ţin departe de ele”, spunea Olivia Steer, în cadrul unei emisiuni televizate, acum câțiva ani.

sursa foto: Facebook