Anamaria Prodan, mesaj sfâșietor pentru mama sa: Te iubesc, icoana mea. Ionela Prodan ar fi împlinit 74 de ani

Cei care urmăresc activitatea din mediul online a Aneimaria Prodan au putut observa că vedeta a postat o fotografie în care este alături de mama sa și de sora ei. Alături de fotografie, soția lui Laurențiu Reghecampf a scris ”Te iubesc, icoana mea”.

Dacă ar mai fi fost în viață, mama Aneimaria Prodan ar fi împlinit azi vârsta de 74 de ani.

Anamaria Prodan: Îmi apare mereu mama în vis

Într-un interviu pentru impact.ro, Anamaria Prodan povestea că frații mamei sale și soțul acesteia se duc mereu la mormântul Ionelei Prodan. Vedeta a mai povestit că de fiecare dată când se întoarce acasă și ea merge la mormântul mamei sale.

Mai mult decât atât, impresara a povestit că atunci când îi este greu, mama sa îi apare mereu în vis, subliniind că de fiecare dată când s-a întâmplat asta nu i s-a întâmplat nimic rău.

Anamaria Prodan a mai spus că aparițiile mamei sale în vise a ajutat-o și i-a deschis ochii în anumite momente.

”Se duc frații mamei mele, soțul mamei mele. Merg non-stop acolo. Am femeia mea care merge zilnic și plătește, face curățenie. Și eu, de fiecare dată când vin acasă, merg la mormântul ei. Chiar vorbeam cu tatăl meu și spunea că se duc să pună florile pe mormânt.

Când mi-e greu, îmi apare mereu mama în vis. Tata mai rar, dar mama întotdeauna. Și șitu că dacă o visez îmi este bine. Niciodată când am visat-o nu mi s-a întâmplat ceva rău. Dimpotrivă, am visat-o în momentele cheie, în momentele cele mai grele și în vis întotdeauna m-a ajutat și mi-a deschis ochii”, dezvăluia Anamaria Prodan pentru impact.ro.