Cunoscutul manelist Dani Mocanu a dezvăluit suma impresionantă pe care a obținut-o din TikTok în perioada în care era arestat la domiciliu.

Acesta a reușit să câștige 600.000 de dolari din live-urile de pe TikTok. Totuși, ANAF-ul a intervenit și i-a confiscat toți banii.

Manelistul Dani Mocanu a dezvăluit câți bani a câștigat din TikTok. Sumele considerabile au atras atenția ANAF-ului, care a intervenit și i-a confiscat banii.

Dani Mocanu susține că a câștigat mii de euro în cinci minute pe TikTok

Dani Mocanu a povestit că în primele minute după ce a intrat pe TikTok a câștigat 3.000 de dolari. Suma nu i s-a părut deloc de neglijat și l-a motivat să continue.

Manelistul a menționat că acum nu mai are nimic de ascuns, deoarece ANAF-ul l-a prins. El a fost avertizat să se protejeze, deoarece ANAF-ul a declarat că a prins „balaurul” și că urmează să meargă și la „puișori”.

„În momentul în care am intrat, în vreo 5 minute am făcut 3.000 de dolari, ceea ce mi s-a părut foarte mult. Am spus că trebuie să stau și eu acolo. Acum nu mai am nimic de ascuns, pentru că m-a luat ANAF-ul. M-a luat, oameni buni. Să vă puneți la adăpost, că m-a luat pe mine”, a povestit acesta.

Dani Mocanu, manele
SURSA FOTO: Facebook/Dani Mocanu

Manelistul acuză că ANAF a urmărit prinderea „balaurului”

Reprezentanta ANAF i-ar fi spus lui Dani Mocanu că au început cu cel mai mare.

Dani Mocanu a dezvăluit că, în perioada în care a făcut live-uri pe TikTok, a câștigat mulți bani. El a indicat suma de aproximativ 600.000 de dolari în 9-10 luni. Acest lucru s-a petrecut deși nu era online tot timpul, ci de obicei după ora 23:00. Declarație a fost făcută în cadrul unui podcast.

„Au spus că au luat balaurul și după merg și la puișori. Așa mi-a spus doamna de la ANAF, că a venit la cel mai mare. S-au făcut bani. Pe perioada în care am făcut live-uri, eu am făcut vreo 600.000 de dolari în aproximativ 9-10 luni. Atenție, nu stăteam non stop. Intram de regulă după ora 23:00”, a mărturisit Dani Mocanu.

Florin Salam are și el probleme cu instituțiile statului

Nu numai Dani Mocanu are probleme cu instituțiile statului. În luna martie, și cântărețul de manele Florin Salam a fost ridicat de acasă. El a fost dus la audieri la Secția 2 Poliție din Capitală într-un dosar de înșelăciune. Salam a fost chemat să dea explicații în fața anchetatorilor în legătură cu o serie de plângeri depuse împotriva sa. După audieri, autoritățile au hotărât să-l rețină pe celebrul cântăreț în arest preventiv pentru 24 de ore.

Florin Salam a fost acuzat că a primit bani în avans de la trei persoane. El a luat sumele pentru a cânta la diferite evenimente. Cu toate acestea, nu s-a mai prezentat și nici nu a returnat banii.

Plângerile au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 și 21 februarie 2024.

Mai multe detalii aici.