International Alexander, prin Loredana Dan/Europe Business Development, a mai obținut anul acesta înca un premiu în cadrul Galei Premiilor Tranzit.

Firma a obținut ”Premiul pentru cel mai eficient operator de transport cu capital românesc”, iar Loredana Dan a fost premiată pentru ,,Cel mai eficient manager de transport”.

Cu o strategie clar conturata, cu un sistem coerent de valori si cu o filosofie centrata pe investiii continue, International Alexander, business care a luat nastere în urma cu 15 ani, a înregistrat o dezvoltare fulminanta.

Dupa creșteri impresionante an de an, compania a ajuns în 2017 la o cifra de afaceri de 55 milioane de euro. Performanța este cu atât mai impresionanta cu cât compania, specializata pe transportul rutier internațional de marfa, are capital100% românesc, fiind înființata și condusa de antreprenorul Simion Apreutese.

Care este secretul succesului într-o piața atât de complicata?
Antreprenorul a mizat totdeauna pe calitate: a investit în profesioniști, formând astfel o echipa de succes, în flota de ultima generație (exclusiv Mercedes Benz și Krone), în depozite de clasa A, soluții IT, certificari ISO / AEO / TAPA și a extins permanent portofoliul de servicii.

„Rezultatele muncii de echipa s-au regasit în rezultatele financiare care au crescut anual și în premiile obținute de companie: premiul pentru Stabilitate financiara, Cel mai eficient operator de transport cu capital românesc și Compania de Transport a Anului”, explica Loredana Dan, Europe Business Development Manager Internațional Alexander.

Internațional Alexander Holding deține zece companii independente și activeaza în România, Ungaria, Serbia și Germania, cu un portofoliu complex de servici: de transport rutier, maritim & aerian, intermodal, depozitare, servicii logistice integrate, service auto și imobiliare.

Compania pregatește noi investiții de amploare în flota, în depozite și în transportul feroviar. Au fost astfel achiziționate terenuri în
Timișoara, Sibiu, Sebeș și București pentru construcția a noi depozite, iar compania are în curs de dezvoltare un nou serviciu pe care îl are în lucru în domeniul transportului intermodal.