Devoltatorul imobiliar Iulius Group, controlat de omul de afaceri ieşean Iulian Dascălu, a încheiat un contract de închiriere cu retailerul online Amazon, pentru o suprafaţă de 1.400 mp de spaţii de birouri în cadrul complexului Palas, potrivit unui comunicat al companiei.

Amazon Development Center va deschide în luna septembrie 2010 un sediu în cadrul ansamblului urbanistic Palas, parte a programului de extindere a operaţiunilor locale care includ şi angajarea de personal din domeniul IT.

 „Centrul de dezvoltare software al Amazon în România a fost deschis acum 5 ani în Iaşi, contând pe talentul forţei de muncă specializate. La acest moment, vom extinde operaţiunile din ţară şi vom angaja în Iaşi şi mai mult personal bine pregătit”, a declarat  Lucian Vornicu, directorul Amazon Development Center România.

Înfiinţat în 1995, Amazon.com este cel mai mare retailer online la nivel mondial. Candidaţii interesaţi de locurile de muncă existente la acest moment în centrul de dezvoltare Amazon din Iaşi pot găsi mai multe informaţii la: http://romania.amazon.com/jobs/.

Ansamblul Palas presupune o investiţie estimată la peste 260 milioane euro şi urmează a fi inaugurat la sfârşitul anului 2011. Proiectul integrează birouri clasa A, spaţii comerciale, facilităţi hoteliere, apartamente, cea mai mare parcare subterană din România cu aproximativ 2.500 locuri şi un perimetru de entertainment, toate pe o suprafaţă construită de peste 320.000 mp.