Liviu Dragnea nu a fost pasionat dintotdeauna de lumea politică. În anii studenției, el a cochetat cu muzica rock. Avea și atunci mustață și i se spunea “Livache”.

Mai exact, Dragnea a fost baterist în timpul facultăţii, într-o formaţie compusă din trei membri. Cei doi colegi de trupă erau Lucian Liviu Dobrescu (Sobo) și Mugurel Gheorghiaș (Melc) și s-a dovedit că aceștia au devenit, ulterior, chiar acționari majoritari la celebra firma de asfaltari Tel Drum. Inițial, Dragnea a spus că nici nu-i cunoaște pe cei doi.

Cu ceva timp în urmă, ziarul Adevarul a publicat chiar și un desen original cu Liviu Dragnea (Livache) si cu cei doi colegi ai acestuia din trupa rock Ego. În desenul publicat de ziarul Adevărul apare în centru Liviu Dragnea. În partea de jos a desenului, cele trei cercuri reprezintă numele stilizat al formaţiei.

Dezvăluirea ar fi plecat de la un comentariu al unui cititor, care a a semnalat că „Dragnea a intrat la facultate şi a rămas repetent în anul patru. Ceilalţi doi au intrat în 1983, dar erau prieteni şi colegi de trupă, cântau în trupa EGO. «Şobolanul» şi «Mugurel» erau chitarişti, iar «Livache» Dragnea – toboşar. Îsi ţineau sculele la oficiul de la etajul 4 din Căminul P14”.

(Sursa foto: Adevărul)