Apartamentele vândute sunt amplasate în cinci proiecte rezidenţiale: Parcul Privighetorilor (Zona Zoo Băneasa), Doamna Ghica Plaza (zona Doamna Ghica), Asmita Gardens (zona Tineretului), Poseidon Residence (zona Colentina) şi Green Vista Residence (zona Pipera – Şcoala Americană).

„Vânzările apartamentelor în proiectele gestionate de Alpha Real Estate au înregistrat o creştere cu aproximativ 50% mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut” a declarat Iulian Călin, directorul general al Alpha Real Estate Services.

Compania a demarat anul trecut lucrările pentru finalizarea a două proiecte preluate de la datornici cu lucrările la gri. Numele fostului Blue Tower, de pe malul lacului Plumbuita, a fost schimbat în Poseidon Residence şi va cuprinde 156 de apartamente, iar în Green Vista mai rămăsese un bloc cu 50 de apartamente de finalizat dintr-un total de 256 cât are proiectul. Valoarea investiţiei pentru cele două proiecte rezidenţiale se ridică la circa 19 mil. euro. În prezent, lucrările sunt finalizate urmând ca ambele complexuri rezidenţiale să fie livrate în perioada imediat următoare.

„În prima parte a acestui an am demarat şi procesul de vânzare a unităţilor locative situate în Poseidon Residence şi în Green Vista Residence. Până în acest moment, peste o treime din totalul apartamentelor disponibile au fost precontractate”, a menţionat Răzvan Caracota, directorul de vânzări al Alpha Real Estate Services.

La începutul acestui an, compania a vândut parcul logistic Millenium Logistic Park din Popeşti Leordeni, plus 11 hectare de teren adiacent, către compania cipriotă Helios Phoenix şi alte zece hectare către francezii de la Romcarton. Banca şi-a recuperat o parte importantă din datoria de 23,8 mil. euro din momentul preluării proiectului.