Noul device se remarcă printr-un design elegant şi slim, cele două difuzoare aflându-se în partea frontală a telefonului, are un display IPS OGS de 4 inch şi un procesor Dual Core de 1,3 Ghz. Smartphone-ul este dotat cu două camere foto, oferă conectivitate 3G HSPA+ şi GPS cu suport Sygic.

Sygic este singura aplicatie de navigare offline din lume care ofera functia head up display. Cu ajutorul acesteia, imaginea de pe device este oglindita in parbriz pe timp de noapte.

Utilizatorii au posibilitatea de a personaliza interfaţa smartphone-ului cu trei teme create special de Allview: Living, Young şi Base.

Smartphone-ul E2 Living ofera o functie de editare foto specializată pe make-up profesional dedicata amatorilor de selfie-uri şi un player audio cu interfaţă modernă. Noul smartphone oferă conectivitate 3G HSPA+ cu o viteză de download de până la 21 Mbps, Bluetooth şi wi-fi display. E 2 Living va fi disponibil in culorile alb si negru si poate fi achiziţionat din magazinele partenere incepând cu data de 19 mai la preţul de 449 lei.