Pe 12 noiembrie vor șterge fotografiile, chat-urile și videoclipurile pe care le dețineți. Google a fost de acord să dea o șansă utilizatorilor oferindu-le backup-uri.

Deși Google a fost de acord să înceapă să permită utilizatorilor WhatsApp să-și facă copii de rezervă pentru conturile lor, acest nou val de copii de siguranță ar putea distruge orice date mai vechi. Dacă nu aveți contul susținut până la data de 12 noiembrie, veți pierde totul.

Noua afacere între WhatsApp și Google, potrivit Mirror, înseamnă că toate chat-urile, fotografiile, fișierele video și fișierele audio vor fi salvate fără să vă coste spațiul Google Drive. Dacă nu v-ați creat contul în mai mult de un an, atunci va fi pierdut totul pe 12 noiembrie. Google recomandă ca utilizatorii să își copieze manual Backup WhatsApp. Iată cum să faceți acest lucru:

În primul rând, asigurați-vă că aveți setările Google Drive pe telefon. Din WhatsApp mergeți la Meniu, Setări, Schimbări și apoi Copiere de rezervă. Selectați Back Up (Înapoi) și veți vedea în mod automat totul pentru a avea backup în Google Drive. Rețineți că majoritatea conturilor WhatsApp vor fi setate doar pentru copierea de rezervă pe Wi-Fi, astfel încât să vă asigurați că sunteți conectat înainte de a începe, scrie Evz.ro.