Un parlamentar britanic din Partidul Conservator al prim-ministrului Boris Johnson a fost înjunghiat, vineri, într-o biserică. Atacatorul era un bărbat care s-a năpustit asupra conservatorului în timpul unei întâlniri cu alegătorii din districtul său electoral.

Sir David Amess, parlamentar conservator al Refatului Unit, a decedat, vineri, la vârsta de 69 de ani. Incidentul a avut loc în circumscripţia sa electorală, situată în regiunea Essex. Acesta a fost înjunghiat de mai multe ori.

Când a avut loc atacul?

Politicianul fost înjunghiat, vineri, în jurul prânzului în timpul unei întâlniri la Belfairs Methodist Church din Leigh-on-Sea.

Sursa: Twitter

Medicii nu au putut salva parlamentarul

Chiar dacă medicii au ajuns rapid la fața locului, rănile victimei au fost mult prea grave pentru a putea câștiga lupta cu moartea. La scurt timp, medicii au constatat decesul.

„El (Amess) a fost tratat de serviciile de urgență, dar, din păcate, a murit la fața locului”, au spus forțele de ordin.

Atacatarul a fost prins și arestat de forţele de ordine, potrivit hotnews.ro.

Ce s-a întâmplat cu atacatorul?

Forțele de ordin au reușit să prindă persoana care l-a ucis pe parlamentar. Criminalul se află acum în arest. În continuare, poliția investighează atât motivele agresorului, cât și circumstanțele atacului. Mai multe informații despre acest incident vor fi oferite publicului de câtre poliția britanică atunci când vor avea detalii suplimentare despre atac.

„Un bărbat a fost arestat în urma unui incident produs în Leigh-on-Sea.”, a transmis Poliţia din Essex.

„La scurt timp, un bărbat a fost arestat și nu căutăm niciun alt posibil atacator”, au mai adăugat polițiștii.

Cine a fost Sir David Amess?

Sir David Amess a fost un parlamentar britanic conservator. Acesta a făcut parte din Partidul Conservator al prim-ministrului Boris Johnson. El a reprezentat circumscripția Southend West din Essex încă din anul 1983. Sir David Amess s-a stins din viață, vineri, în jurul orei prânzului, la vârstă de 69 de ani. Evenimentul a avut loc în timpul unei întâlniri cu alegătorii din districtul său electoral.