Liviu Dragnea are motive de bucurie. El primește în continuare susținere iar cei care încă mai cred în nevinovația lui cer eliberarea imediată din închisoare.

Codruța Cerva, sora avocatei Cosmina Cerva, a anunțat organizarea unui miting de proporții, joi, în fața Penitenciarului Rahova. Ea cere eliberarea lui Liviu Dragnea.

”Maine, ora 11, la Rahova, va asteptam in nr. foarte foarte mare, sa-l sustinem pe Liviu Dragnea!!!! Share masiv!!!”, a scris Codruța Cerva pe  Facebook, în urmă cu 24 de ore.

Ea a fost invitată la România TV, unde a vorbit din nou despre acțiunea de protest.

”Astazi CCR a dat o bomba. Nu ne asteptam sa aiba curajul sa dea decizia ca au fost constituite ilegal completurile de 3 judecatori de la ICCJ. Noi stiam lucrul acesta, dar pentru justitia din Romania a fost o bomba. Semnalul nostru de alarma e pentru normalitate. Liviu Dragnea a fost executat pe ceva ce nu exista, este o aberatie enorma: abuzul in serviciu primeste achitare, iar complicitatea la acest abuz primeste executare. Noi dorim rejudecarea procesului”, a declarat Cerva la Romania TV.

Un apel similar a fost lansat si de la Gelu Visan.

Codruta Cerva a revenit, joi, pe Facebook și a scris un nou îndemn.

„Neața! Ne vedem la 11:00 la Rahova! Sper să fim cât mai mulți !”, a spus aceasta.

Un grup autointitulat „Patrioții adevărați” a protestat, în urmă cu două săptămâni, în fața Palatului Cotroceni pentru a solicita eliberarea lui Liviu Dragnea.