Panică la Partidul Social Democrat. Unul dintre cei mai cunoscuți foști miniștri din Guvernul Dăncilă a contactat coonavirus.

Petre Daea, pozitiv la testul coronavirus

Fostul ministru al Agriculturii,  Petre Daea, a ieșit pozitiv la testul coronavirus. Se pare că acesta ar prezenta simptome tipice infectării cu coronavirus. Acesta a ajuns deja la spital, fiin internat.

Acesta este internat și îngrijit de medicii de la Institutul Matei Balș, după ce a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19. Nu se știe eocamdată în ce stare se află fostul ministru.

Dragnea, infectat în închisoare

Și fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, aflat în închisoare, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, el fiind transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru a primi tratament.

Avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, a confirmat că fostul lider al PSD este infectat cu noul coronavirus şi a explicat că, deocamdată, starea acestuia este bună, transmite Agerpres.

Dragnea a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Penitenciar Jilava, unde sunt trataţi deţinuţii infectaţi cu SARS-CoV-2.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.